Jamie Siv Rognstad

Jeg er Branding- og Markedsføringsstrateg, og jobber med businesskvinner/-menn som ønsker å bygge en solid og profesjonell business, tjene penger, serve flere kunder og skape sin egen arbeidshverdag på sin måte.

Er du coach eller ekspert?
Er du klar for det gjennombruddet du har ventet på så lenge?
er du klar for å bygge en business basert på dine sanne styrker og tjene penger på det?

Utgangspunktet for dette, er den du er best, og det du gjør best.

En business du elsker og lykkes med, starter alltid med dine styrker.

Siden jeg startet businessen min i 2011, har jeg lært at ingen er så opptatt av sin egen vekst og utvikling som de som jobber med andres vekst og utvikling. Du kan ta med deg kunden din til et sted du ikke har vært selv, men da må du stå midt i skoa og vite hva du driver med. Det vet du best når du ikke bare har vært ute en vinternatt, men også lært å håndtere den.

Jeg lærer deg å eliminere begrensende overbevisninger, finne dine styrker og talenter og knekke den "hemmelige" koden for å skape mening i livet ditt - og i businessen din. Da blir det lett å finne dine unike styrker og synliggjøre dem i et marked på en slik måte at du er utenfor konkurransen. Det er rett og slett bare en deg.

For deg som liker CV-versjonen

Jeg har en master i markedsføringsledelse og kommunikasjonsrådgivning og har jobbet i 30 år med merkevarebygging og kommunikasjon i store bedrifter som Pioneer Norge, Unisys og Mazda/Hyundai. Det viktigste vi gjorde med markedsføringen der, var å bidra til større kjennskap og merkevarekunnskap hos kunden, større salg og returnerende kunder. I tillegg har jeg jobbet som kommunikasjonsrådgiver i et stort rådgivende ingeniørfirma, der jeg var ansvarlig for den interne kommunikasjonen og medansvarlig for deler av den eksterne.

Jeg har utdannelse innen teatervitenskap, journalistikk og Ma-Uri massasje. I tillegg har jeg en utdannelse som Certified Money Marketing and Soul Coach fra USA  med to kule sertifiseringer innen Sacred Money Archetypes og Branding with Archetypes (Sertifisert i hvordan du skaper en business som er i overensstemmelse med din sjelsoppgave) . Jeg er den i Norge du vil gå til hvis du synes det er spennende å jobbe med Arketyper som verktøy. Jeg har skapt og utviklet mitt eget Arketypesystem for business, der du finner ut HVEM du ER som business helt ned i dypet av deg selv. Med utgangspunkt i den du ER vil du aldri være i tvil om hva det er du skal gjøre - og hvordan. Deretter skal vi bruke Branding med Arketyper til å finne ut hvordan du kommuniserer ditt autentiske budskap til markedet.

Det jeg er aller mest opptatt av, er dine muligheter for vekst og suksess. I hele mitt liv har jeg jobbet med kurs i selvutvikling, de siste årene direkte rettet mot det å drive egen business og finne sin egen indre styrke for å få den businessen du egentlig vil ha.

Er du klar til å bygge en business du tjener penger på?
Mener du alvor når du sier at NÅ er tiden inne for en endring?
Mener du at du vil stå i endringen – også når det butter?

Da vil jeg være der og heie på deg og sørge for at du får alt jeg har av verktøy for at du skal kunne ta i bruk din indre guts og evne til å ikke gi opp - selv når du møter motstand.

Sertifisert Markedsførings- og SjelsCoach
Hvordan du skaper en business du elsker og får suksess med
- Branding med Arketyper
- Spesifisering av målgruppe
- Valg av nisje
- Profitt først
- Det autentiske budskapet
- Pakker som selger
- Prisstrategier som funker for deg

Sertifisering i PengeArketyper
Hvordan du velger det beste mindsettet for hvordan du tjener, investerer, sparer og bruker penger

Hvordan du får profitt i businessen din