Kurs og programmer 

Din Magnetiske BusinessPower logo

Din Magnetiske BusinessPower

Magisk og metodisk markedsføring for coacher og eksperter

  • Tiltrekk deg de riktige kundene (vær magnetisk)
  • Engasjer og skap gode relasjoner (skap magi)
  • Konverter high end kunder (med metoder som funker)

Programmet er for deg som har vært i business en stund.Du vet hva du selger og hva du lover. Du vet hvem målgruppa er og at det er viktig å ha en. Du er en seriøs businesskvinne og du tar 100% ansvar for deg selv og din egen læring. 

Synlig Business Insider Medlemsportal

"Tenk om det fantes et sted med en rimelig pris der du kunne få i hvert fall litt mer personlig oppfølging?"

Det stedet finnes!

I Synlig Business Insider møtes vi hver eneste mandag til uke-kickoff. Der diskuterer vi kommunikasjon, markedsføring, strategier, mindset, business og livet. Hva som funker og hva som ikke funker. I tillegg ligger det et helt bibliotek av videobaserte småkurs i medlemsportalen. Videoene tar deg. trinn-for-trinn  gjennom det du trenger for å starte, iverksette og markedsføre en coachingbusiness på nett.

Transformer dine Arketyper

Transformer din Arketyper

Dette er mitt aller mest populære sommerkurs for businesskvinner som vil fungere på sin aller høyeste vibrasjon. Dette kurset er livsendrende og businessendrende og veldig mange tar dette kurset hver eneste sommer og har gjort det i mange år.

Dette er et kurs fullstendig uten krav. Det er gøy. De som er med skaper et community der de får venner og sparringspartnere for livet.

Du får en arbeidsbok ved kursstart.
Vi møtes en gang i uken på Zoom og snakker om Arketyper. Du finner dine egne, og har kun deg selv å konsentrere deg om. Dine styrker. Dine talenter. Hvor det butter og hva du kan gjøre for å bryte gjennom til høyere nivåer.

Din BusinessType - minikurs

Kommer...