Lisa Husby i Husbyvekst AS

"Jeg tredoblet salget mitt på 6 måneder!"

LISA HUSBY eier og driver Husby Vekst. 


Hun er jurist, leder og ECPC setifisert coach.Vi har jobbet sammen i 6 måneder, og dette er det hun sier:

Å engasjere Jamie som min businesscoach var den beste beslutningen jeg tok som grunder av Husby Vekst AS.


Gjennom Jamies ukentlige samtaler loset hun meg steg for steg gjennom etableringsfasen slik at jeg ble bevisst på hvilken bransje og nisje jeg burde satse på.


Fra å favne «alt og alle» jobber jeg nå med organisasjonsutvikling. I tillegg bruker jeg coaching til å hjelpe ledere med å utvikle sin rolle, løse akutte problemer og finne en levelig balanse mellom jobb og fritid.

Jamie gjorde meg oppmerksom på hvilken kompetanse og erfaring jeg hadde som var unik, og ga meg mot til å være tydelig på dette.


Hun utfordret meg også til å definere min RIKTIGE kunde slik at jeg lettere kan unngå de jeg ikke har lyst til å jobbe med eller som trenger annen type hjelp enn jeg kan gi.

I starten tok jeg en Arketype-test hun er sertifisert til å tolke, og fant mine spesielle personlighetstyper som er nyttige i business. 
Til hver personlighetstype finnes det ord og uttrykk som gjenspeiler karaktertrekkene. I listen av ord fant jeg mine favoritter og fikk et «språk» jeg kunne bruke i markedsføringen overfor min kundegruppe. Det var en stor lettelse å kjenne hvordan dette falt på plass. Nå slipper jeg å bruke en markedsføringssjargong som virker kunstig for meg.

 

Jeg hadde ukentlige møter med Jamie på Zoom og samtalene er tatt opp slik at jeg kan gå tilbake å repetere.
Det har jeg hatt mye glede av.

 

Jamie passet på at jeg la fundamentet steg for steg, og ikke hoppet bukk over det jeg syns var kjedelig eller vanskelig.

I løpet av et halvt år hjalp hun meg med å bygge opp moduler som jeg nå setter sammen på ulike måter for å lage
komplette tilbud til mine kunder.

 

En annen uvurderlig hjelp var samtalene om prissetting. Jamie har lang erfaring som markedsfører og god økonomisk forståelse.

Jeg har lært å tenke på hvilken verdi mine tjenester har for kunden, hvordan jeg skal beregne hvilke inntekter jeg trenger for å få det til å gå rundt, og hvordan jeg kan lage pakker og påbygninger som gjør at jeg tjener bedre.

 

Jeg har liten erfaring som selger, men Jamie øvde på salgssamtaler med meg. Hun fortalte meg også hvordan jeg kan legge grunnlaget for at kundene kommer tilbake senere. Mye takket være Jamies veiledning tredoblet jeg salget i løpet av et halvt år!

 

Jamie er klok, sprudlende og omsorgsfull. Følger du opp hennes anbefalinger og gjør ditt beste, blir hun gira og gir masse ekstra verdi.

 

Jeg anbefaler Jamie på det varmeste til alle gründere som ønsker å komme på rett spor raskt. Hun sparer deg for masse prøving og feiling.

Kontakt Jamie i dag så får du bedriften din til neste nivå!

Trenger du en organisasjonskonsulent og ledercoach, finner du Lisa her

husbyvekst.no   |   LinkedIn   |   Facebook   |   Instagram