Jamie Siv Rognstad - Mindset, Money og Soul Coach

for coacher og eksperter som vil ta omsetningen til et høyere nivå

Hei, jeg er Jamie 

Jeg er Branding- og Markedsføringsstrateg, og jobber med coacher og eksperter som vil ta sin drlmmebusiness til et nytt nivå, tjene mer penger og gjøre en større forskjell for sine kunder. I Premium Programmet mitt lærer jeg deg å bli den kundemagneten som gjør at potensielle kunder sier: "DEG vil jeg jobbe med!"

Er du coach eller ekspert?
Er du klar til å bygge en business basert på dine sanne styrker og tjene penger på det? Utgangspunktet for dette, er den du er best, og det du gjør best?

Vil du bygge en autentisk business med utgangspunkt i dine styrker og talenter? Trykk på den gule knappen og send meg en epost, så kan vi snakke sammen.

Ta kontakt med meg for å høre mer om hvordan du kan nå et høyere nivå i omsetningen din

Siden jeg startet businessen min i 2011, har jeg lært at ingen er så opptatt av sin egen vekst og utvikling som de som jobber med andres vekst og utvikling. Du kan ta med deg kunden din til et sted du ikke har vært selv, men da må du stå midt i skoa og vite hva du driver med. Det vet du best når du ikke bare har vært ute en vinternatt, men også lært å håndtere den.

Jeg lærer deg å eliminere begrensende overbevisninger, finne dine styrker og talenter og knekke den "hemmelige" koden for å skape mening i livet ditt - og i businessen din. Den koden knekker vi ved hjelp av Arketyper. Da blir det lett å finne dine unike styrker og synliggjøre dem i et marked på en slik måte at du er utenfor konkurransen. Det er rett og slett bare én deg. Og DU kan ta businessen din til mye høyere nivåer. Det er på tide å legge lista et hakk høyere.

En business du elsker og lykkes med starter alltid med dine styrker

For deg som liker CV-versjonen

Businessen min

Jeg startet businessen min i 2011 med coffee and coaching on the beach i Encinitas, California. Den handlet om å styrke døtre i mor/datter-forhold. Jeg fant ganske fort ut at det ikke var drømmejobben min, og la den ned etter kort tid. I 2012 startet jeg Ja til meg! for kvinner som ville lære å stå opp for seg selv, si JA når de mente ja og NEI! når de mente nei. Jeg skapte ArketypeUniverset og lærte bort hvordan man virkelig finner sin indre styrke til å "stå midt i skoa" - et begrep jeg fant opp gjennom Arketypekursene. Etterhvert fikk jeg flere og flere kunder som ville bygge business, og sertifiserte meg som Money Marketing and Soul Coach i 2016. Siden har jeg hjulpet mange coacher med å bygge en autentisk business basert på sine indre styrker og talenter.

Erfaringen min

Jeg har en master i markedsføringsledelse og kommunikasjonsrådgivning og har jobbet i 30 år med merkevarebygging og kommunikasjon i store bedrifter som Pioneer Norge, Unisys og Mazda/Hyundai. Det viktigste vi gjorde med markedsføringen der, var å bidra til større kjennskap og merkevarekunnskap hos kunden, større salg og returnerende kunder. I tillegg har jeg jobbet som kommunikasjonsrådgiver i et stort rådgivende ingeniørfirma, der jeg var ansvarlig for den interne kommunikasjonen og medansvarlig for deler av den eksterne.

Utdannelsen min

Jeg har utdannelse innen teatervitenskap, journalistikk og Ma-Uri massasje. I tillegg har jeg en utdannelse som Certified Money Marketing and Soul Coach fra USA  med to kule sertifiseringer innen Sacred Money Archetypes og Branding with Archetypes (Certified Mindset Marketing and Soul Coach) . Jeg er den i Norge du vil gå til hvis du synes det er spennende å jobbe med Arketyper som verktøy. Jeg har skapt og utviklet mitt eget Arketypesystem for business, der du finner ut HVEM du ER som business helt ned i dypet av deg selv. Med utgangspunkt i den du ER vil du aldri være i tvil om hva det er du skal gjøre - og hvordan. Deretter skal vi bruke Branding med Arketyper til å finne ut hvordan du kommuniserer ditt autentiske budskap til markedet.

Det jeg brenner for

Det jeg er aller mest opptatt av, er dine muligheter for suksess. I hele mitt liv har jeg jobbet med kurs i selvutvikling, de siste årene direkte rettet mot det å drive egen business og finne sin egen indre styrke for å få den businessen du egentlig vil ha - og ta det ett nivå videre.

Er du klar til å bygge en business du tjener mer penger på?

Mener du alvor når du sier at NÅ er tiden inne for en endring?
Mener du at du vil stå i endringen – også når det butter?

Da vil jeg være der og heie på deg og sørge for at du får alt jeg har av verktøy for at du skal kunne ta i bruk din indre guts og evne til å ikke gi opp - selv når du møter motstand.

Sertifisert Money, Marketing and Soul Coach
Hvordan du skaper en business du elsker og får suksess med
- Branding med Arketyper
- Spesifisering av målgruppe
- Valg av nisje
- Profitt først
- Det autentiske budskapet
- Pakker som selger
- Prisstrategier som funker for deg

Sertifisert Sacred Money Archetypes Coach
Hvordan du velger det beste mindsettet for hvordan du tjener, investerer, sparer og bruker penger

Hvordan du får profitt i businessen din