Hei, jeg er Sara

Jeg har en businessidé og har holdt på en stund uten å lykkes som jeg vil.
Jeg vil IKKE legge ned businessen min, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal gå herfra. Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal lykkes.
Det føles som om jeg har prøvd alle de snarveien som finnes, men jeg tror jeg endelig har innsett at det ikke er noen snarveier.
Jeg er klar for å gjøre jobben ordentlig - selv om det kanskje er litt kjedelig.

 Jeg er 42 år gammel, og jeg er coach.

Jeg har denne flotte ideen jeg vil bygge en business på, og har begynt litt. Jeg vet hva jeg vil gjøre, sånn noenlunde. Men vil gjerne gjøre dette skikkelig og få businessen min til å ta av. Jeg har brukt altfor lang tid på å prøve og feile på egenhånd. Nå vil jeg ta tak i dette og jobbe det opp skikkelig. Tette alle hullene og skape en business med et solid fundament.

Jeg har noen kunder.. og etterhvert flere.. men jeg jobber ofte gratis eller for veldig lite penger, og det begynner jeg å bli veldig lei av. Jeg har også regninger å betale og investeringer jeg vil gjøre. Og det hadde jo vært fint å frigjøre meg, bli helt selvforsørget på egen business... og få råd til en skikkelig ferie. Eller tre. Selv om jeg bare jobber med businessen min.

Jeg har fulgt mange guruer.

Jeg har prøvd å implementere deres systemer, deres rutiner og deres måter å gjøre ting på. Men det funker ikke for meg.

For eksempel så lærte jeg at jeg skulle selge kurset mitt før jeg lagde det. De sa det var lettere å lage et kurs enn å selge et kurs. Men jeg hadde aldri lagd et kurs før, og jeg visste ingenting om hvordan jeg skulle gjøre det. De sa at hvis jeg bare visste helt klart og tydelig hvem målgruppa mi var, hvilket problem de ville løse og kunne at dem til resultatet, var resten grei skuring. Og nå føler jeg meg litt dum, men det var ikke grei skuring for meg.

I løpet av de siste 6 måndene har jeg prøvd å finne min egen metode og måte. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. For å være ærlig, vet jeg ikke alltid HVA jeg skal gjøre., og når jeg vet hva, så er det HVORDAN som er problemet. Jeg innser at jeg trenger et system, men siden systemer ikke ser ut til å virke for meg, føler jeg meg i limbo mellom å trenge et system, og at ingen systemer virker for meg. Dette gjelder ikke bare i businessen min, men i markedsføringen og kommunikasjonen jeg jobber med også. Budskapet mitt er fortsatt nokså ullent, jeg trenger et klart og tydelig budskap som selger!

Jeg skulle ønske jeg kunne veilede, heale og coache folk på fulltid. Det er tross alt det jeg er god til. Når jeg hjelper andre mennesker med det jeg kan best, er jeg lykkelig, får masse energi og føler meg levende. Samboeren min er litt utålmodig med meg og kaller det "businesshobbyen din". Vi har snakket om å reise mye mer og bruke mer tid på å gjøre alle de tingene vi begge elsker. Men den drømmen knuses litt mer for hver dag.

Hvis jeg bare visste hvordan jeg kunne skape en solid som jeg tjener penger på...

Hvis du spør hva jeg identifiserer meg som, sier jeg kanskje Rebell. Kreativ. Businessdame. Change agent. I hemmelighet føler jeg meg som en skikkelig rockstar, men det sier jeg ikke høyt. Forresten så er den følelsen litt svingende. Den ene dagen er jeg ganske høy på meg selv og tenker at YES! dette skal jeg klare. Og den neste dagen griner jeg under dyna når de andre har gått på jobb og skole. Jeg føler meg så dum. ALLE andre får det jo til?!

Jeg liker å gjøre ting på min måte og kan være ganske sta når det gjelder det. Den kvaliteten har hjulpet meg mye gjennom livet, selv om det også har fått meg opp i vanskelige situasjoner med andre mennesker. Sjefer også...

Jeg er en jordnær person som liker bøker og online magasiner som handler om selvutvikling. Når jeg kan se en spirituell film og delta i diskusjoner som handler om akkurat det, føler jeg meg veldig på plass. Jeg elsker å se serier som The Good Wife, Law and Order og reiseprogrammer. Jeg begynte å se på National Geographic TV for en stund siden og bare elsker dokumentarene om dyr, mennesker med rare ideer og annerledes liv og store konstruksjoner som kan utføre mirakuløse oppgaver. Jeg ser på meg selv som spirituell og tror på en kraft som er større enn meg selv. Jeg kaller det ofte Universet. Men jeg ser ikke på meg selv som religiøs. De jeg jobber sammen med sier jeg er smart, annerledes og de sier jeg ser så selvsikker og rolig ut. Men når jeg tenker på min  egen business føles den karakteristikken litt fremmed.

Jeg er avhengig. Av to ting, faktisk. Facebook og Instagram.

Jeg kan ikke motstå å sjekke innom mange mange ganger hver dag. Ikke det at jeg alltid sjekker mine egne ting, eller noe i det hele tatt. Noen ganger blir jeg bare sittende og scrolle opp og ned. Jeg tror jeg skal finne løsningen hos andre, selv om jeg VET at den er inni meg selv. Det føles bare så mye enklere å se hva andre har gjort. Få ideer liksom. Det er det jeg forteller meg selv.

Jeg hører ofte på musikk, for det meste rock og pop, men noe R&D og av og til trance/dance. Jeg liker rolig musikk, og litt råere musikk, og gjerne ting med mye rytme. Jeg ser på nyhetene innimellom, men siden jeg er sensitiv, blir jeg forstyrret av det. Det er så grusomt å se all krigen, sultende barn og branner. Jeg prøver å unngå det. Vennene mine diskuterer stadig det som er på nyhetene, så det hender jeg ser en nyhetssending. Jeg vil ikke at de skal tro at jeg er dum, uvitende og uinteressert.

Selv om det å snakke med mennesker og grave i problemer for å finne gode løsninger og se flere muligheter er det jeg har lengtet etter hele livet, er det ingenting i livet mitt som har forberedt meg på dette. Jeg VIL starte min egen business, men har ingen anelse om hvor jeg begynner eller hva jeg faktisk skal gjøre. En ting var å bli coach, jeg forstår jo mennesker og leser dem godt. Men den businessverdenen som er der ute, den forberedte ingen med på. Jeg trodde jo det var så enkelt....

En av mine businessguruer sa at jeg skulle skrive ned 3 ting jeg trenger å gjøre i dag for å komme nærmere målet, 3 mennesker jeg skal snakke med og 3 ting jeg trenger hjelp med. Jeg stirrer på det blanke arket. Hva ER det egentlig folk i egen business gjør hver dag? Hvor kommer de menneskene fra som jeg skal snakke med? Hva skal jeg si til dem? Hvilke 3 ting vil bringe meg nærmere målet mitt? Hva?!

Hva ER målet mitt?
Hvis jeg bare visste hvordan jeg skulle gjøre det...