Årets julekalender - Luke 7
Vibeke Olss

Begeistringstrener

Jeg heter Vibeke Olss og driver OLSSbegeistring. Jeg er en fargerik foredragsholder og mentaltrener, men kaller meg begeistringstrener. 

Det hele startet med en tøff tilbakemelding og en trafikkulykke. Da min fantastiske fastlege snur seg og spør hvordan jeg egentlig har det åpnet jeg meg. Psykisk syk, spiseforstyrret og minus på selvtillit og selvfølelsekontoen og liten lyst til å være her på denne jorden.

Det ble starten på min reise fra Zero to Hero i eget liv. Etter runder med psykologer og andre terapeuter forstod jeg at det kun var denne fantastiske personen som jeg skulle dele resten av livet med som kunne hjelpe meg videre. Denne personen var selvfølgelig meg selv. En spennende reise som aldri kommer til å slutte. Viktig å alltid være på skattejakt etter det som er bra i hverdagen.

Denne reisen ble til OLSSmetoden, og i dag holder jeg foredrag, kurs og en til en samtaler.

Min drøm er å få flest mulig til å tørre å være STJERNE i EGET LIV!

Du treffer meg på Facebook, Instagram og i podkasten Begeistringspodden hvor jeg i desember legger ut ny podkast hver eneste dag .