Årets julekalender - Luke 6
Lise Lemberg

Sertifisert Life og Weight Coach og Ernæringsspesialist

Hei, jeg heter Lise og jeg driver Lise Lemberg Coaching.

Jeg er også en kvinne midt i overgangsalderen som har både tenåringsbarn, voksne barn, bonusbarn og barnebarn. Så hos oss blir det livlig i blant. I tillegg har vi hund, Volvo og hus på landet. Kan det bli bedre?

I de siste 8 årene har jeg jobbet med kvinner som ønsker å gå ned i vekt. Og de siste 2 ½ årene, mest med kvinner som er i overgangsalderen og sliter med å holde vekta, eller den har gått helt bananas etter de har kommet i overgangsalderen. Dette har ledet til at jeg nå tilbyr et program, som går over 18 uker hvor jeg hjelper kvinner til et liv i balanse. Hormonelt, mentalt og livsstilsmessig. Det ene henger sammen med det andre, og tar du bort en av faktorene vil du raskt komme i ubalanse. I denne perioden har de min fulle oppmerksomhet og jeg jobber 1:1 med dem. Det er nøkkelen til suksess for dem, bli sett og hørt på det som de trenger mest hjelp med. Og merkelig nok, så er det vel så ofte egne overbevisninger, ting de tror om seg selv, hva som er vanskelig for dem osv, som er hindringen til å gå ned i vekt. Ikke så mye ting rundt overgangsalderen. Den biten fikser de fleste innen 2 uker. Så derfor får de 12 1:1 samtaler med meg over Zoom. Det er her magien skjer.

Med bakgrunn innen ernæring, lifecoaching, medisin og massasjeterapi, hårmineralanalyser og en haug av erfaring, så har jeg så masse å bygge ekspertisen min på. Det er min passion å hjelpe folk til et lettere og bedre liv.