Årets julekalender - Luke 5
Anita Aas

Smartere Rutiner

Hei! Jeg heter Anita og jeg driver et firma som heter Smartere Rutiner.

Jeg er 4-barns mor med mann, hund og katt. Min store passion er tidsstyring, og dette startet langt tidligere en jeg har forstått selv. Jeg har alltid vært en kreativ problemløser, og da spesielt når det gjaldt å få familie kabalen til å gå opp.

Denne måten å tenke på, hjalp meg veldig når jeg startet min nettbutikk Planners R Us, og den tok skikkelig av. Det var jo bare meg og jeg måtte få tiden til å strekke til. Jeg måtte ha noen smarte rutiner, og det var da mitt tidsstyringssystem begynte å ta form.

Nå er mitt største ønske å kunne hjelpe andre som også driver sitt eget firma med å knekke denne tidskoden. Dette er ikke noe «one size fits all» konsept. De grunnleggende reglene er like for alle, og så må man tilpasse det til sine egne utfordringer og sitt eget firma. Men det er nettopp derfor det blir et fantastisk verktøy når man vil vokse å bli stor.