Årets julekalender - Luke 20
Nina Fadnes

Veileder for sensitive gründere

Hei, Nina her!  

Jeg jobber som personlig veileder og kursholder for deg som er litt ekstra sensitiv, høysensitiv eller en sensitiv gründer. 

Jeg hjelper deg med å snu sensitiviteten til din styrke, for det er litt annerledes å drive egen business dersom du er høysensitiv. 

Teknikken jeg benytter er reading, altså energiarbeid, slik at du kan få tak i det som er ubevisst hos deg, som igjen fører til at du stopper å gjøre de tingene som saboterer deg selv. Jeg hjelper deg med å snu de mønstrene som gjør at du blir sliten, overveldet og utmattet, til at du får stor glede av din sensitivitet!  

Bakgrunnen min er fra næringslivet, 12 som leder, gründer og ansatt, og 10 år som selvstendig næringsdrivende. Jeg er utdannet diplomøkonom, skuespiller, innen kommunikasjon og endring og energiarbeid. 

Jeg gleder meg til å vise deg dagens luke hvor jeg: 

1) Gir deg et hot-hot tips til hvordan få en knallstart på businessen din i 2021…som sensitiv gründer! 
2) Viser deg en felle som er lett å gå i, som ekstra sensitiv, og hvordan du kan unngå denne!
3) Gir deg mitt beste råd til hvordan du kan skille deg ut i et «støyete» marked!

Kjempehyggelig om du tar kontakt her: nina.fadnes@gmail.com dersom du ønsker å gi meg tilbakemelding, har spørsmål, eller ønsker en veiledningssamtale/reading med meg <3 

Ha en nydelig dag og en riktig god jul <3 

Varm hilsen fra
Nina Fadnes

NB! Ikke glem å trykke på knappen under her for en GRATIS MAGISK TRANSFORMERENDE MUSIKALSK MEDITASJON som jeg har laget med to dyktige musikere. Lajla Storli og Oddrun Lilja.