Årets julekalender - Luke 19
Linda Cecilie Furulund

Kunstgjødsel

Hei – veldig stas å få lov til å være med i en av lukene her i Jamie sin julekalender. 

Mitt navn er Linda Cecilie Furulund og jeg er en kunstgjødsler. Gjennom over 19 år har jeg vært med på å skaffe hundretalls millioner av kroner til andres eller egne prosjekter og utviklingsprosesser. Mitt fokus er på kunst og kultur – jeg digger rett og slett å gjødsle kunst og kultur – bidra til at flere stemmer og uttrykk kan realiseres. 

Men jeg vet også at det er så MANGE inntektsmuligheter utover salg som DU har. Dette gjelder uansett bransje, region og målgruppe og langt utenfor kunst og kulturfeltet. 

OG nå er mitt juleønske til deg at DU skal finne DINE beste inntektsmuligheter. Her kan tilskudd være særlig aktuelt og sammen med salg kan disse to inntektskildene utgjøre en gullkombinasjon.   

Håper at denne luken, gratiskurset og direktesendingen i ACE i dag kan gi deg håp om økte inntekter, nye inntektsmuligheter og at 2021 er året DU griper muligheten til å ha en kombinasjon av ulike inntektskilder.  

Jeg deler tips og diverse innhold på Instagram (@kunstgjodel), Facebook (@kunstgjødsel) og på YouTube i for eksempel denne videoen her som handler om nettopp tilskuddsmuligheter uansett bransje: https://youtu.be/EPpoZ9fjhV0