Karriereveiledning
CV - Søknad - Intervjutrening

Karriereveiledning

I dette programmet inngår kartlegging av jobbinteresser, verdier, personlighet og bakgrunn.

Vi fokuserer på dine styrker, tydeliggjør din kompetanse og finner ut hva du kan bruke denne til. I samarbeid med deg finner vi relevante arbeidsområder og eventuelle kurs og videreutdanninger som kan passe for deg. Jeg gir deg også generelle råd om CV og søknadsprosess.

Prosessen tar ca fem timer. Du får veiledning over to ganger, og en oppgave du må gjøre mellom de to veiledningene. Du får en test som måler de personlige styrkene dine, og en test som kartlegger interessene dine med tanke på arbeid. Disse to vil danne grunnlaget for min analyse

CV - Søknad

I dette programmet sjekker jeg og finskriver CVen din i samarbeid med deg.

Vi fokuserer på dine styrker, din kompetanse (ALL kompetanse) og måter å få dem fram på slik at du blir attraktiv og kommer i posisjon til en arbeidsgiver.

Du får et komplett arbeidssøkerverktøy av meg, i tillegg til en komplett CV, eksempler på direkte og åpne søknader.

Prosessen tar ca fem timer. Du får veiledning over to ganger, og jobber interaktivt med meg med å skrive CV, to søknader tilpasset to reelle jobber du vil søke på og en åpen søknad.

Vi kartlegger dine personlige styrker og dine styrker som arbeidstaker eller leder.

Intervju

I dette programmet får du grundig intervjutrening og oversikt over vanlige og vanskelige spørsmål.

Vi fokuserer på å svare på de vanligste spørsmålene, parerer de vanskelige spørsmålene og på å få fram din styrke og kompetanse gjennom intervjuet. Når du går til intervjuet føler du deg trygg på deg selv og ditt bidrag til jobben du har søkt.

Prosessen tar fra 3 til 5 timer. Du blir forberedt på å fortelle om deg selv, få fram dine kunnskaper og ferdigheter. Vi
snakker vi om kleskode, verbale og non-verbale ferdigheter.

Jeg lærer deg hvordan du kan forberede deg på best mulig måte for å gjøre det best mulige intervjuet.

Priser

EN modul kr 8 250,- [inkl. mva]
To moduler kr 15 000,- [inkl. mva]
Tre moduler kr 22 000,- [inkl. mva]

Sertifiseringer

Work Interest Explorer - WIE

Individual Placement and Support

"

Det å komme i kontakt med Jamie da jeg var i en prosess med å skaffe meg jobb var helt, helt fantastisk. Først intervjuet hun meg for å finne mine styrker og kvaliteter i tillegg til å høre om hva som har vært min yrkespraksis. Hun har hjulpet meg til å skrive en CV og en søknad som gjorde at jeg fikk vist hvem jeg virkelig er og alt jeg har gjort opp igjennom tiden som jeg ikke ante var av relevanse. Jamie er dyktig, empatisk og lyttende og hun bruker både hjertet og hodet når hun hjelper til. Hun vil virkelig hjelpe og hun viser stødighet i sitt kompetansefelt. Jeg anbefaler henne på det sterkeste om du trenger hjelp til å finne dine styrker og kvaliteter i tillegg til å skrive en knall god søknad.


Heidi Marja Norman Einvoll https://www.facebook.com/heidimarja.no/