Velkommen til Synlighets-Workshop den 9. mai
i Litteraturhuset midt i Oslo

Trenger du inspirasjon og trygghet til å stå midt i skoa og være synlig - enten det er på video, Facebook eller i andre sammenhenger? 

Da er denne workshop'en for deg.

Vi starter kl 10.00 og holder på til ca 17.00.

Du får en hel dag sammen med andre inspirerende og dyktige businesskvinner som har ett mål for denne dagen TRYGGHET når det gjelder å være SYNLIG.

Synlighet bygger autoritet når det gjøres riktig

Vi skal jobbe med hvordan du forbereder deg til å være synlig, kommer over nervene og skaper en trygg plattform for deg selv. Det blir arbeid på egenhånd, i grupper og i plenum. 

En workshop med Jamie er annerledes, nyttig, morsom og lærerik. Så bli med, da vel :)

Det er kun 30 plasser. Meld deg på i dag, så sikrer du plassen din.

Hei, jeg heter Jamie, og jeg har jobbet med businessystemer, merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføringsledelse i over 30 år. Siden 2010 har jeg studert, utviklet og jobbet med flere Arketypekonsepter, som jeg bruker sammen med kundene mine til å finne deres sanne styrker, øke selvfølelsen og bryte gjennom pengeblokkeringer. Jeg har hatt flere en-til-en-kunder og gruppekurs for gründere som vil sette opp en business, gjøre noe med utfordringene sine og ta styrkene sine i bruk for å skape en business de elsker og får suksess med.

En av de største utfordringene jeg ser hos mine kunder, er at de har lært å følge andres systemer, og lar andres tanker og ideer styre det de gjør i sin business. Hvor mange ganger har du ikke lest noe sånt som: "Hvis du bare følger mine 10 trinn, så kommer du til mål, tjener masse penger og blir millionær i løpet av 8 måneder!"

Når du lever ditt autentiske jeg gjennom businessen din, trenger du ikke lenger å tenke på hva andre gjør.
Da kommer du i flyt og kan hente inspirasjon utenfra og svarene innenfra.

Copyright 2020 Jamie Siv Rognstad. All rights reserved.