Arketyper Sommerkurs
Det er på tide å finne dine unike 
styrker og talenter
Jamie Siv peace

Transformer utfordringer til styrker

 • Finn Din Unike Essens, dine styrker og talenter, den unike essensen bare DU har. 
 • Øk selvfølelsen din så det blir lettere å ta avgjørelser, i businessen
 • Sett gode grenser, så du får tid til de tingene du har en indre drivkraft til å gjøre. Få deg et businesshode!
 • Se nye muligheter og kom ut av gamle mønstre som hindrer deg i å gjøre det du egentlig er ment å gjøre
Transformer dine Arketyper i årets Arketypekurs
Jakten på Arketypene - SommerSpa for sjela!

Har du vært innom her før og bare VET at du skal melde deg på?
Trykk på knappen og bli med her - eller les videre. Kurset koster kl 7 990,-

Hei! Jeg er Jamie

Jeg er Arketype-, markedsførings- og businesscoach, og jeg har hatt min egen business på nett siden 2011. Jeg startet med å lære folk hvordan de kunne finne, og bruke, Livsoppgaven sin ved hjelp av Arketypene. Siden ble det mer businessrelatert.

Kundene mine sier om meg at jeg er ekstremt intuitiv i forhold til hva som egentlig foregår på innsiden.

Jeg gikk mitt aller første Arketypekurs selv i begynnelsen av 2010. Da hoppet jeg litt impulsivt på et fly til Orlando og gikk Arketypekurs i 3 dager med en superguru i USA. Da skjønte jeg det! DETTE var min greie. Dette hadde jeg allerede en slags innsikt i, en forståelse for og kunne bruke det allerede etter bare tre dager. Jeg gikk alle kursene hun hadde, jobbet tett med henne personlig i tre år, og fordypet meg i Carl Gustav Jung, som er "oppfinneren" av Arketypene.


I perioden 2012 - 2015, skapte jeg mitt eget Arketypesystem basert på de dybdekunnskapene jeg hadde tilegnet meg. Det som er forskjellen på meg og de andre som lærer bort Arketypene, er at jeg lærer bort nøyaktig hvordan du kan komme fra en lav frekevns (utfordringsmodus) til en høy frekvens (styrkemodus).


Samtidig utdannet jeg meg hos Kendall Summerhawk og sertifiserte meg som businesscoach og spesialist på Branding med Arketyper og Sacred Money Archetypes. 

Er du coach, veileder, terapeut, healer - eller kanskje kunstner?

 • Bygger du businessen din fra innsiden?
 • Er du usikker på om du har styrker og talenter du enda ikke har sett, som ville gjøre businessen din enda mer lønnsom?
 • Synes du business kan være litt utfordrenede innimellom og skulle du ønsker det var enklere?
 • Eller er du superopptatt av Arketyper, og bare ELSKER dem?

Hvordan ville businessen - og livet ditt vært hvis du alltid tok utgangspunkt i deg selv?
Hva om du er målestokken for alle avgjørelser du tar?

Når du finner dine sanne styrker, endrer livet ditt seg.
Når du begynner å bruke dem, endrer
alt seg!


- Jamie Siv

Jeg vet det, fordi jeg har vært der.
Jeg vet det, fordi kundene mine har vært der. 

Vi blir fortalt fra vi er veldig små hva vi er gode til,
hva vi burde bli og hvorfor.

Vi må leve det livet "alle de andre" synes vi skal leve og ta hensyn til

 • alle andres ønsker for oss.
 • alle andres tanker om oss.
 • alle andres meninger om hva vi skal, må og bør gjøre.

"De andre" har svaret på hvem vi er og hva vi "burde" gjøre.

Og når vi blir eldre, begynner vi å leve det livet vi tror er ekte, men som i virkeligheten er en programmert oppførsel. Kanskje gjør vi opprør mot det også, og går imot alt. Protesten kan være nødvendig, men fortsatt ikke føre til at vi begynner med det som er smartest for oss.

Det hindrer oss i å skape den businessen vi vil elske og lykkes med.
Vi har glemt hvem vi egentlig er.

Dine sanne styrker, er de du er født med, og som gjør livet ditt SÅ mye enklere når du tar dem i bruk. Og det beste er at de er så enkle å finne.

Referanse fra Sandie

Dette kurset er magisk og livsendrende!

- ALLE kundene som ever har tatt kurset

Oppstart mandag 3. juni kl 10.00

Dette får du i Arketypekurset

Din Personlige Arbeidsbok som du skal bruke gjennom hele kurset.

Et uketema hver mandag som vil hjelpe deg i jakten på dine Arketyper

Dine Personlige Arketyper 
I løpet av de 12 ukene programmet varer får du innsikt i dine unike styrker og talenter, og på hvilke områder du kan få stor personlig vekst

Dine Unike Businesstyrker
Hvem du ER som business og hvordan du kan bruke de styrkene til å tiltrekke deg de RIKTIGE kundene og skape en business du elsker og får suksess med.

Vil du være med på et annerledes og spennende kurs som gjør en stor forskjell for businessen din?
Trykk på knappen og bli med her. Kurset koster 7 990,-

"Det er mange gode grunner for at jeg blir med enda en gang!" ~ superkunde som har vært med 4 ganger

Oppstart mandag 3. juni kl 10.00
Meld deg på her

Programmet

Hva er Arketyper

Hva betyr de for deg når det gjelder business og personlige relasjoner.
Hva er lave og høye frekvenser og  hvordan påvirker dette dine Arketyper.
Hva er Arketype-energi? Hvorfor har vi god og dårlig kjemi med andre?

Arketypeanalysen

Hvilke Arketyper er egentlig dine? 
Kjenner du deg igjen i de forskjellige Arketypene?
Vi dypdykker i resultatet og finner DIN Unike Essens

Hva bruker vi Arketypene til
og hvordan du kan bruke styrken i Arketypen til å øke vibrasjonene
dine for alltid. Med en økt vibrasjon kommer du sjeldnere i konflikt, kommunikasjon blir enklere, du bruker dem til å tiltrekke deg de riktige kundene slik at du får en business du virkelig elsker og begynner å tjene penger på den jevnlig.


Du lærer også å kjenne etter om du har en Arketype som hindrer god kommunikasjon og hva du kan gjøre med det

Arketypene og valg
Hvordan kan du ta valg som er helt autentiske. Hver gang.

Hvordan kan du alltid være i integritet.
Hva betyr det for livet ditt generelt og spesielt.


Arketypene dine gir deg en fantastisk oppskrift på hvordan du kan ta valg som er 100% i tråd med det som gir deg flyt

Arketypene og kommunikasjon
Lær et "nytt språk" som funker hver gang
Hvordan du kan kommunisere på en måte som gjør det enkelt å nå fram

til den andre, "stå midt i skoa" og ikke gå på akkord med deg selv og det
du egentlig ønsker for livet ditt.

Arketypene dine har sitt eget språk, og de ramler ut av deg hele tiden. Det er dette som gjør at andre kan lese din energi ganske enkelt. Lær hvordan du bruker Arketypenes kommunikasjon til å tjene ditt høyere selv i møte med kunder, venner, familie og andre.

Fordypning i dine Arketyper

Vi går dypt inn i kjernen av dine aller mest 
aktive Arketyper og ser på hvordan de hindrer deg i å gjøre det du ønsker,
og hvordan du kan bruke de medfødte styrkene dine i business og i livet. 
På hvilke områder i livet ditt er styrkene dine aller viktigst akkurat nå?

Vi går dypere i kjernen av utfordringene.
Hvordan tjener dine personlige Arketyper deg? 
Hvilke styrker er tydelige.

Fordypning i dine Arketyper
Vi fortsetter å fordype oss i dine personlig Arketyper. 
Vi går enda mer spesifikt inn og ser på styrker og utfordringer i typen.
Styrkene dine er viktige innenfor områder som relasjoner, business,
penger og spiritualitet. Hvilke styrker er det best å bruke innenfor de ulike områdene.

Det vi finner i modul 5 og 6 skal vi bruke til å fordype oss i de neste modulene.

Arketypehjulet

Hvordan fordeler dine Arketyper seg på viktige områder i livet
Hvordan kan du bruke denne kunnskapen til å øke vibrasjonene dine permanent,

også når verden rundt deg endrer seg.

Hvilke livsoppgaver peker dine Arketyper ut for deg, og hvordan kan noen av dem kombineres for å velge det som er helt unikt tilpasset deg?

Arketypiske relasjoner med vekt på kunder

Hvorfor kommer vi godt ut av det med de fleste, men så er det noen 
vi alltid kræsjer med. Hvorfor er det sånn, og hva gjør vi da?

Hva gjør du når dette skjer me en kunde?

Hvordan du kan bruke Arketypehjulet og kommunikasjonsevnene til
dine Arketyper i slike situasjoner

Din BusinessEssens

Arketyper og business.  
Hvordan Arketypenes styrker kan brukes i din business.

Og andre områder du kan bruke dine Arketyper til å skape et fantastisk liv

Hvordan Arketypene kan lede deg i business, skape god kommunikasjon med følgere, kunder og samarbeidspartnere.

Arketypene og Businessen din

Hvordan du kan bruke Dine Personlige (transformerte) Arketyper til å skape den businessen du både elsker OG lykkes med.  Hvordan du gir autoritet til stemmen din og hvordan du VET at du er helt autentisk. Du selv er målestokken for avgjørelsene dine, ingen andres meninger, holdninger eller tanker om hvem du skal være.

Du mener det du sier og sier det du mener.

Oppsummering - siste spørsmål
Oppsummering, spørsmål og svar

Hvordan du fortsetter å bruke Arketypene dine i businessen din og i livet og hvordan du kan få det beste ut av kommunikasjonen din med andre - spesielt med de du har en litt tøff kommunikasjon med, men som du trenger å ha en god kommunikasjon med.

Veien videre.

Kurset starter den 3. juni kl 10.00 og går over hele sommeren.
Jeg holder dette kurset én gang i året, så ikke sitt på gjerdet og vent et helt år til.
Trykk på knappen og bli med her. Kurset koster 7 990,-

Noen av Arketypene du vil bli kjent med i kurset,
som kan bety en
stor forskjell for businessen din - hvis de er dine

 • Vandrer
 • Student
 • Explorer
 • Lysarbeider
 • Rebell
 • Gudinne
 • Empat
 • Dronning
 • Klovn
 • Historieforteller
 • Eneboer
 • Shaman

og dette er bare noen få av de over 100 forskjellige Arketypene

Kajadilani

"Dette kurset gjorde en virkelig stor forskjell for meg."

Da jeg meldte meg på Arketypekurset hos Jamie, tenkte jeg at det ville være et fint supplement til andre personlighetstester og selvutviklingskurs jeg har tatt. Det jeg ikke var forberedt på var hvor dypt dette kurset skulle gå. Etterhvert som jeg ble kjent med mine arketyper kom jeg i kontakt med opplevelser og mønster fra fortiden, som tidligere har preget meg og mine valg i stor grad. 

Med Arkertypekurset fikk jeg en forklaring på hvorfor jeg reagerer og handler som jeg gjør i mange situasjoner, og jeg fikk oppskrifter på hvordan jeg kan heale arketypene fra lav til høy frekvens. 

"Det mest MAGISKE, kuleste, fineste, og mest interessante og transformerende med Arketypene...

Kjennskapen til mine arketyper har hjulpet meg spesielt i mitt arbeide som kurs- og foredragsholder og som musiker. I alle år har jeg brukt visualisering i forkant når jeg skal møte et publikum. Nå "snakker jeg" også med alle mine arketyper og henter frem styrkene til hver av dem før jeg skal ut på scenen. Det føles som å skru alle bryterne på pluss, og det funker hver gang!

Jamie har en unik kunnskap om arketypene, og gjennom kurset blir du sett og hørt og ivaretatt på alle måter. Jeg vil anbefale Arketypekurset med Jamie på det varmeste. 

Kajadilani S. M. Fiiksdal,Harmonisk Barndom
Kajadilani_harmoniskbarndom på Instagram

Kajadilani andre steder

Sandie med hesten

"Arketypekurset har betydd veldig mye for livet mitt"

Somarkurset med Jamie og dei andre kurs-deltakarane ga meg en nydeleg reise inn i ArketypeUniverset. Eg opplevde vanskelege ting i livet mitt og følte at Arketypekurset hjalp meg å sjå klarare. Arketypekurset var gøy og lærerikt. 

"Det mest MAGISKE, kuleste, fineste, og mest interessante og transformerende med Arketypene...

Høgdepunktet var å leggje vårt Arketypehjul saman med Jamie, og det kan me gjere ved kvart nye år. Arketypereisa tek aldri slutt og er ei livslang og nydeleg reise! Eg elska kurset, som har transformerande kraft, både for meg personleg og for businessen min.

"Da jeg lærte om mine spesielle arketyper, endret livet mitt seg. Kjapt."

"Etter en alvorlig hjerneblødning og en total omveltning i livet mitt, traff jeg Jamie og oppdaget hennes kurs. Spesielt ble jeg fascinert av Arketypene og hoppet på et kurs for å lære mer om hva som er mine styrker og hvordan jeg aller enklest og best kan tjene penger i min business."

"Det mest MAGISKE, kuleste, fineste, og mest interessante og transformerende med Arketypene...

"Når det gjelder det å tjene penger har jeg fått en skikkelig eye-opener. Å lære om mine Arketyper, både når det gjelder penger og nå branding/markedsføring er kjempespennende og veldig mange brikker har falt på plass. Min drøm er gått i oppfyllelse. Dette anbefales på det varmeste og er verdt hver eneste krone. Du får SÅ mye igjen!"

- Wenche Sellevåg, Yin Yoga Instruktør og sertifisert ICF Coach
Facebook

Webside

Lurer du på om dette er noe for deg? 
Har du noen av disse spørsmålene?

Hvordan foregår programmet?

Vi møtes en gang i uken på Zoom (ja, vi kan se hverandre). Hvis du ikke vil være synlig, kan du bare holde noe foran kameraet når du logger deg på, og så slå av videoen. Da kan du se og høre oss, og vi kan høre deg. Du velger om du vil være med mandager kl. 11.00 eller tirsdager kl 19.00

Er det mange med?

Det er som regel mellom 7 og 12 påmeldte.

Hva hvis jeg ikke har tid hver mandag?

Alle har mye å gjøre, og om du ikke kan være der hver eneste mandag, er det forståelig. Det blir opptak hver gang. Likevel vil jeg oppfordre deg til å sette av denne tiden til deg selv. 

Jeg fikser ikke store endringer i livet nå

Er du lei av endring og omstilling trenger du ikke være redd. Du blir ikke kastet ut i noe som du ikke er klar for. Alle prosesser i gruppa er helt individuelle. Du konkurrerer ikke med noen, men følger ditt eget tempo. Ingen har den samme kombinasjonen uansett, alle har sin egen vei.

Alle sier at varig endring er hardt arbeid. Vet ikke om jeg orker det nå.

Å utvikle deg, og å endre gamle mønstre behøver ikke å være hardt og vanskelig. Med Arketypene kjennes endringene så enkle at det er magisk. Det opp til deg om du vil være i prosess lenge eller om du vil "holde for nesa og hoppe". Begge deler er like riktige, begge deler er like bra.

Jeg vet ikke om jeg kan ta meg råd

Hvis det er en ting du bør investere i, så er det deg selv, businessen din og fremtiden. Hvis du ofte føler at du ikke får levd opp til ditt fulle potensial, eller stadig kommer i en situasjon der du føler at du ikke bestemmer 100% over ditt eget liv, er Arketypekurset noe for deg, og verdt investeringen.

Det er ikke strategier for å tjene penger. Det er ikke strategier for kundetitrekning eller andre businesstrategier. Men det er én ting de som virkelig tjener penger vet:
å utvikle seg selv og jobbe med eget mindset er noe av det aller viktigste i business.

Utfordringene går ikke over av seg selv, og hvis du klarer å dytte dem bort, dukker de fort opp på en annen måte i en annen situasjon. Utfordringer du ikke gjør noe med, har en tendens til å bli verre for hver gang også, som for å minne deg om at dette er noe du må gjøre noe med.

De som har gått kurs hos meg, sier ofte at dette er verdt hver eneste krone! Mange av mine kunder går flere kurs, og ender ofte opp med å kjøpe private sessions.

Kan jeg dele opp beløpet?

Hvis du trenger å dele beløpet, kontakt med. Jeg er ganske romslig med betalingsordninger, men hele beløpet må være innbetalt innen kursslutt som er i midten av august. Det påkommer et gebyr på ca 10-11% for oppdeling. [Jeg runder av opp til nærmeste 10er]

Vil du melde deg på?

Da kan du bare trykke på knappen under her.  Eller sende meg en melding og si:
"Jeg vil være med på sommerkurset! men jeg trenger å dele opp. Hva slags deal kan jeg få?"

Kurset starter den 3. juni kl 10.00 og går over hele sommeren.
Jeg holder dette kurset én gang i året, så ikke sitt på gjerdet og vent et helt år til.
Trykk på knappen og bli med her. Kurset koster 7 990,-