Suksessformelen - alt på ett sted

Det er en stor lettelse å lære strategier som gjør at jeg kan bruke
mine iboende talenter

~ Anne Kari Wasenius, GDPR og Suksesscoach

Ukentlig adgang til coachen uten at det koster skjorta
Mandagskickoff kl 09.00 på Zoom

ER DETTE DEG?

Det du føler at du trenger

 • Du vet at du trenger å være mer synlig
 • Du skulle ønske noen kunne være der for deg
 • Du ønsker deg en suksessfull business
 • Men det koster så mye.....

Det du virkelig ønsker deg

 • Tenk om det kunne være litt rimeligere
 • Samtidig som du har adgang til hovedcoachen
 • Den som vet hva som trengs
 • Som gir deg gode strategier

Tenk om det stedet fantes, der du kunne få i hvert fall litt mer personlig oppfølging?

Det finnes!
I Synlig Business medlemsportal

Lær hvordan du skaper en autentisk og strategisk business som gjør at du skiller deg ut i markedet

Det første budet i markedsføring er nemlig differensiering. Det betyr å være annerledes.


Det har aldri vært så enkelt å ta i bruk annerledesheten sin som akkurat nå. Er du klar til å eie annerledesheten din og ta den i bruk til å bygge en profesjonell business?

Det første du får i medlemsportalen, er SynlighetsChallengen med oppskriften på hvordan du skaper en Autentisk Innholdskalender som ikke bare er en kopi av det alle andre gjør.


Her kan du boltre deg i den DU ER BEST!


Og du? Du trenger ikke å ha rosa, spiky hår for å være annerledes. DIN annerledeshet kan være... helt annerledes. Og det er kult!

Synlig Business Insider er en medlemsportal for deg som ønsker å gjøre de riktige tingene
på din måte.

Jeg lærer deg strategiene som bygger profesjonell og profittbasert business i din

"Zone of Genius". 

Dette får du som medlem

I denne medlemsportalen ligger det kurs, foredrag og innhold for over NOK 100 000.

Du finner en mengde småkurs og trinn-for-trinn-systemer som du kan bruke til å bygge businessen din
bli synlig, vise fram ekspertisen din og VÆRE den forskjellen du vet at du er her for å være.
Se modulene under her.

Vi møtes hver mandag kl 09.30 til Mandagskickoff 
Du har tilgang til alle trinn-for-trinn-kurs som ligger i portalen fra dag 1.

I tillegg kan du bestille så mange enkelttimer du vil med 1-1 Unstuck-sessions á kr 2 000,-
Du får rabatter på nesten alle kurs og coachinger

Bli med i
Synlig Business Kursportalen

NB!! Les dette FØR du betaler!

Dette er en medlemsportal der du betaler for ett år av gangen.
Du får tilgang til hele portalen med en gang du kjøper.
Medlemskapet fornyes automatisk på samme dato hvert år, inntil du velger å melde deg ut.

Er du usikker på hvilke betingelser som gjelder?
Da finner du dem HER. (Se spesielt punkt 8 om angrerett) 

Dette er noen av de viktigste modulene

Branding med Arketyper | Branding kommer innenfra!

Når du skaper et autentisk brand med utgangspunkt i dine autentiske styrker og talenter, er ALT enklere

Branding med Arketyper

Å bygge en profesjonell merkevare er ikke noe du bare gjør en gang og er ferdig med det. Det er en pågående prosess som aldri tar slutt, fordi at når du har fundamentet på plass må du styrke det og utvikle det hver dag.

Branding med Arketyper er et kommunikasjonsverktøy som gir deg makt til å stå ut i ditt marked på dine egne premisser med dine styrker og talenter.

Du trenger å kjenne begge dine BrandingArketyper og forstå hvordan du kombinerer dem for å stå ut autentisk og med autoritet i markedet ditt. Hver gang. Fordi Branding kommer innenfra!

Din brandstory

Dine historier er fantastiske å bruke som markedsføringsverktøy

Historiefortelling

Alle vet at vi MÅ fortelle den store turningpoint-historien vår. Er du en av dem som synes det er innmari vanskelig? 

Jeg viser deg hemmeligheten bak historiefortelling som støtter brandet ditt, og lærer deg hvordan du kan bruke dette markedsføringsverktøyet til å styrke businessen din. Da kan du bli synlig i markedet så de riktige kundene velger deg i vrimmelen av alle som tilbyr nesten det samme.

Historiene dine kommer innenfra! Og kan begynne med noe så enkelt som en hverdagsting du gjør hver dag.

VIKTIG! Et medlemskap til under 10 000 kroner kan ikke erstatte nytten og viktigheten av en coach som tar deg i hånden og leier deg gjennom oppsettet av din coachingbusiness. Jeg tilbyr det også, men ikke innenfor rammene av medlemskapet. Hvis du vil høre mer om hvilke kurs- og programpakker jeg har, send meg gjerne en melding på Faceboook Messenger eller på mail til jamie@manamarketing.no

Hei! Jeg heter Jamie Siv og jeg har bygget business siden 2011, på nett siden 2012.

Jeg har en mastergrad i markedsføring og kommunikasjon. Jeg har jobbet med markedsføring, kommunikasjon og branding av norske og internasjonale merkevarer i over 30 år, og som business coach i 10 år.  Jeg har studert Arketyper siden 2010 - og er den i Norge som kan mest om Arketyper. Jeg har skrevet boka Arketypisk deg! som brukes som kursbok i noen av kursene mine. 

 Jeg har skapt en rød tråd i business gjennom byggesteiner som tar deg fra start til god business.

 • Momentum SmartStart for nybegynnere i business

 • Synlig Business Insider og ArketypeUniverset for deg som har kommet litt videre

 • Din Magnetiske BusinesssPower og Premium BusinessLab for deg som har målgruppe, signatursystem og følgere på plass, og vil tjene mer penger med enklere systemer.

Gjennom å bygge business på nett, har jeg lært mange hemmeligheter og knekt noen koder. I Synlig Business Insider er jeg med på å sørge for at coacher og eksperter på nett blir synlige og skaper autoritet. Jeg ønsker for deg at du lykkes. STORT! 

Synlig Business Insider er en medlemsportal som består av mange forskjellige småkurs. Alle handler om hvordan du bygger synlighet og autoritet i markedet ditt, gjennom bruk av Facebook som salgskanal, Historiefortelling, Lanseringer, Listebygging, Epostmarkedsføring og mange andre ting. Det er ingen "one size fits all" når det gjelder markedsføring. Derfor er det mange ulike småkurs i denne medlemsportalen, slik at du til enhver tid skal finne den måten å være synlig på som passer for deg.

Hva medlemmene i Synlig Business Insider sier

Inger Marie Brun - Ledermentor

Å være medlem i Synlig Business Insider er for meg og min business helt GULL.

Inger Marie Brun - Ledermentor

Synlig Business Medlemsportalen inneholder først og fremst moduler for nesten alt jeg behøver for å bli god på markedsføring og salg. Med Jamie som mentor får jeg hjelp av en av de beste. Hun har en unik evne til å veilede meg til å finne det som er best for meg og businessen min.

I denne gruppen er vi en herlig gjeng hvor jeg føler meg hjemme. Jeg kan trygt ta opp alt jeg lurer på uten å føle meg dum.

Du finner Inger Marie her
LinkedIn  |  Facebook

Tone Kvanlid Larsen - Flink Pike Coachen

For deg med eller uten hundTone Kvanlid Larsen

Jeg ble med i Synlig Business Insider da jeg endelig fant en portal med en superærlig mentor og en gjeng med flotte gründerdamer. Portalen hjelper deg til å skape synlighet, og«finne hjem», slik at du får selvtillit nok til å vise verden hvem du er og hva du står for.

Jamie er ei dame som raust deler av sin ekspertise og erfaring. Jeg får ALLTID et ærlig svar tilbake. Kanskje ikke det svaret jeg hadde forventet, men på den måten lærer jeg å «tenke ut av boksen» og ikke minst, hva som passer MEG og MINE kunder.

Du finner Tone her. Flink Pike Coachen webside  |  Facebook  |  Instagram

Linda Morønning -

Organiseringskonsulent

Smart OrganiseringsService


Linda Morønning

Da jeg joinet Synlig Business Insider Medlemsportalen fikk jeg raskt en forståelse av den kunnskapen jeg trenger for å få på plass viktige elementer i min business. Der er alt jeg trenger for å bygge business og velge riktige markedsføringsstrategier  samtidig som jeg kan være MEG.


Jeg føler meg trygg på at jeg har utviklet et solid fundament, gode strategier, riktig målgruppe og ikke minst et verdifult og autentisk brand som skiller seg ut i markedet!

Men du får med mer!

Bygg autoritet på nett

Så klart du kan posisjonere deg i markedet som eksperten fra dag 1!

Har du lagt merke til at noen coacher og eksperter på nett tiltrekker seg de riktige kundene, har masse aktivitet rundt det de poster og masse engasjement rundt påmeldinger til kurs og programmer når de legger dem ut? Synes du det ser enkelt ut? Lurer du på hva de gjør - og hvordan du kan få det til?

Svaret på det, er at de har posisjonert seg i markedet som den udiskutable eksperten som har troverdighet og gjør en forskjell. De er businesskvinnen alle vil jobbe med, fordi de får resultater. De lærer å bygge autoritet i markedet.

Autoritet kommer innenfra!

Å bygge autoritet over tid er ikke den raskeste måten å tjene penger på. Men det kan vise seg å være den smarteste. Når du bygger autoritet over tid, får du ikke bare bedre resultater, men du får vekst. Og det er det du vil ha. Kjappe resultater kan alle få. De resultatene som kommer fra å bygge autoritet i markedet kan bare de virkelig smarte få.

Markedet vokser, det er et stort behov for coacher og eksperter som virkelig gjør en forskjell. en bit av dette markedet er ditt. Du kan bygge troverdighet og markedsføre din ekspertise. Jeg lærer deg hvordan.

Skap en Facebookgruppe som konverterer

Engasjement og følgere er fint, men det er enda bedre å tjene penger på det du gjør

Facebookgrupper

Facebook legger fortsatt vekt på grupper i 2022. De viser fram gruppen din til andre slik at du kan få organisk vekst til gruppen din. Dvs, hvis det er engasjement og fart i gruppen din fra før. Jo høyere engasjement, jo større vekst.

Det er viktig å ha en del folk inne i gruppen, så klart, men enda viktigere er det å ha de riktige potensielle kundene. De som er interessert, engasjerte og deltar i samtalen, er med og skaper gruppefølelseog enda mer synlighet. Jeg har hatt tre gode grupper med masse engasjement - og salgskonvertering, og nå lærer jeg deg hvordan du gjør det.

Lag din egen quizz og få masse folk på lista

Listen er din aller viktigste businessplattform. Går ALT annet ned, har du fortsatt listen din! Og Quiz er GØY!

Quiz

Det er kjempegøy å bygge sin egen quiz. Og det er nyttig! Du får en quiz som er helt spesialtilpasset deg og din business, og ingen andre har maken. Den er 100% autentisk og treffer dine kunder midt i hjertet.

Hvis du skal ha en god - og trygg - business, må du bygge liste. Epostmarkedsføring som strategi er ikke død. 

ALLE elsker quizer, og med den riktige quizen er listebygging easy peasy.

Dessuten er en quiz en glimrende anledning til å lage et minikurs potensielle kunder vil elske!

Lag din egen challenge og konverter følgere til kunder

Synes du det er gøy med haugevis av følgere? Det er enda bedre med de RIKTIGE følgerne.

Challenger som konverterer

Challenger er gøy og driver engasjement som nesten ingen andre ting. 

En god challenge bygger lista di, skaper engasjement i gruppa di og konverterer følgere til kunder. Fordi challengen er spesifikk, tiltrekker du deg de RIKTIGE folka, som konverterer til de RIKTIGE kundene.

ALLE elsker en gøyal og nyttig challenge, og med den riktige strukturen er challenger fantastiske når du skal selge kurs og coaching.

NB!! Les dette FØR du betaler!

Dette er en medlemsportal der du betaler for ett år av gangen.
Du får tilgang til hele portalen med en gang du kjøper.
Medlemskapet fornyes automatisk på samme dato hvert år, inntil du velger å melde deg ut.

Er du usikker på hvilke betingelser som gjelder?
Da finner du dem HER. (Se spesielt punkt 8 om angrerett) 

Innholdet ditt er gullet ditt - men hvordan bruker du det?

Innholdsmarkedsføring er en Inbound modell, der du bruker innholdet ditt til å trekke kundene INN til deg.

Content marketing

Alle vet at vi trenger å skape innhold som skaper engasjement i grupper, på sider, kontoer og profiler.

Å skape godt innhold på nett er noe av de de fleste coacher og eksperter sliter med, uansett nivå. Det blir ofte kaos-markedsføring av det når du alltid poster i farta, det du brenner for i dag. 

Det du trenger er en PLAN. Men ikke bare en plan. Du trenger et overordnet mål, og kunnskaper om hva slags poster som bare skaper bra engasjement og hva som skaper leads og kunder.

Hva medlemmene i Synlig Business Insider sier

Kajadilani S. M. Fiiksdal

Harmonisk Barndom

Kajadilani

I Synlig Business Insider har jeg funnet et felleskap med likesinnede businesskvinner som går gjennom de samme prosessen som meg. Det kan føles ensomt og overveldende å være businessdame på nett, men gjennom Synlig business medlemsportal har jeg funnet et felleskap med likesinnede kvinner, som bygger opp business og går gjennom mange av de samme prosessene som meg selv. 

Gjennom eksperthjelp fra Jamie, med humor og varme, lærer jeg å ta smarte valg og skape en autentisk business, slik at jeg tiltrekker meg de riktige kundene.

Jeg føler ikke lenger at jeg "jobber for meg selv", for jeg har en herlig heiagjeng og "samarbeidspartnere" i Synlig business medlemsportal. 

Jeg anbefaler Synlig Business medlemsportal på det varmeste. 


Du finner Kajadilani her
Instagram  | Facebook  | Freebie  |  Podcast

Bjørg Eva Hamre


Synsk coach

Bjørg Eva Hamre

Jeg har vært medlem i portalen Synlig Business Insider siden den startet opp, og den er gull verdt. Alt innholdet handler om å skape synlighet og business innenfra og ut.

For meg er det en stor lettelse å kunne slippe taket i hundre tusen sprikende råd på nett og heller bygge business og synlighet på mine egne iboende talenter, naturlige væremåte og det jeg virkelig ELSKER å holde på med, det jeg oppriktig brenner for.

I denne portalen finnes alt fra en genial businesstype quiz til webinar tidslinjer, Facebook lives, hvordan du kommer igang med leadmagnet eller freebee, hvordan du bygger autoritet på nett basert på ditt autentiske deg, ukentlig kick off og mye, mye mer.

Så om du er opptatt av å få på plass en synlighetsstrategi som er bunnsolid og mye lettere å opprettholde fordi den kommer fra innsiden av DEG, det DU brenner for og er her for å levere - da vil jeg absolutt anbefale et medlemskap i Jamie Sivs Synlig Business Insider.

Du finner Bjørg Eva her

Karin Destainville Dammen

Artist og sanglærer

Karin Destainville Dammen

Det aller beste med medlemsportalen er tilgangen til Jamie. Hun er enormt raus med kunnskapene sine

Det aller beste med Synlig Business Insider Medlemsportal, er tilgangen til Jamie  og at hun er så raus med tiden sin. Vanligvis får man jo ikke svar, eller veldig korte og litt ufullstendige svar i sånne kursgrupper. Men her er det helt annerledes. Jamie  tar virkelig vare på kundene sine, uansett hvem de er og hva de gjør i businessen sin.

Jeg har fått personlig og spesifikk hjelp med oppsett av epost, og tilbakemeldinger på strategiene mine for Facebook. Det gjør en stor forskjell når du faktisk blir sett og hørt. Og forstått!

Jeg føler meg trygg på at jeg har utviklet et solid fundament, gode strategier, riktig målgruppe og ikke minst et verdifult og autentisk brand som skiller seg ut i markedet!


 

Du finner Karin her

Bli med på gratis sangkurs her  -  Facebooksiden -  Facebookgruppen 

Challenger

SOM BOOSTER BUSINESS OG BYGGER SYNLIGHET

SynlighetsChallenge

Jamie

I medlemsportalen finner du spesielt EN challenge som vil booste businessen din, utfordre deg på ulike områder, føre til mer troverdighet, mer synlighet og mer autoritet i ditt marked.

Når du melder deg inn i Suksessformelen Medlemsportal, får du direkte tilgang til SynlighetsChallengen med din Autentiske Innholdskalender.

I SynlighetsChallengen lærer du å skape din egen posteplan som er helt unik for deg, og å sette opp Facebook for Synlighet og Autoritet

Du får 4 viktige moduler som legger et godt grunnlag for synlighet og autoritet. Du skaper en Innholdsplan for sosiale medier som er spesialtilpasset DEG og ditt brand

Jeg har arrangert en god del challenger på Facebook, og generelle challenger som gjelder business boost, businessbygging og synlighet generelt.

Challengene mine går over 5, 7 eller 10 dager og skaper action og implementering. Kjapt! Oppgavene er små nok til at du kan bruke dem fort, og viktige nok til at de gjør en forskjell i businessen din.

Masterclasses

Facebook Lives som selger

MasterClass om hvordan du tilrettelegger Facebook lives og bruker Facebook lives til å tjene penger.

Jeg bygget en business jeg lever av på ett år KUN ved hjelp av organisk vekst på Facebook. Facebook lives er grunnlaget for dette. Jeg lærer deg hva du trenger å ha på plass FØR du kan leve av salg fra Facebook lives og hvordan du bygger opp en Facebook live for salg. Jeg lærer deg også hvordan du bygger en Facebook live kampanje og selger fra Facebook lives.

P.S. Jeg hadde grunnlaget lagt for den businessen da året startet, jeg startet IKKE på null!

Bonuser

Og så elsker jeg gaver og extras! Bare fordi du er medlem her og fordi jeg digger deg!
Her er noe av det du kan oppleve å få ekstra i medlemsportalen.

Momentum SmartStart
Grunnkurs i hvordan du setter opp en business for suksess fra scratch
For medlemmer i medlemsportalen er innhold og Q&A gratis
(så lenge du er medlem)

Moduler i Momentum SmartStart er blant annet
Den lukrative målgruppa | Din SuperNisje | Pakking og Prising
og mange andre moduler med viktig innhold

NB! ALT innholdet i dette kurset kan endres, slettes eller få tilføyelser ettersom
det er hensiktsmessig og/eller innhold går ut på dato

Facebook Lives som selger

 • Rabatter på veldig mange av de andre pakkene mine
 • MasterClasses
 • Mandag Morgen Kickoff på Zoom
 • Gjesteforelesere på Zoom
 • Opptak av alle morgenmøter og gjesteforelesninger
 • Innholdskalender og Innholdsproduksjon
 • Oversikt over gratis billeddatabaser
 • Økt selvfølelse og selvtillit
 • "Bite-size" læringsvideoer og arbeidsbøker

Den riktige kunden - Skap en KundeAvatar du gjør en forskjell for

Veldig mange coacher sier nå at du ikke trenger en målgruppe. Det er mye mulig at du ikke MÅ ha det, men å jobbe uten er utrolig tungt og vanskelig. Gjør denne jobben, så er resten ekstremt mye enklere!

Den aller viktigste markedsføringsstrategien er å bestemme målgruppen din. Hvis du ikke har en godt beskrevet målgruppe, er markedsføring ekstremt vanskelig. Du vet ikke hvem du skal gjøre en forskjell for, hva du skal levere og hvordan du skal snakke om det.

Når du er ferdig med å skape din spesielle KundeAvatar er ingenting av dette vanskelig. Da vet du nøyaktig hvem du vil jobbe med, hva du kan gjøre for dem og du finner nettopp de kundene som vil elske å jobbe med deg. De får resultater og snakker gjerne om deg til andre.

Bli med i
Synlig Business Kursportalen

NB!! Les dette FØR du betaler!

Dette er en medlemsportal der du betaler for ett år av gangen.
Du får tilgang til hele portalen med en gang du kjøper.
Medlemskapet fornyes automatisk på samme dato hvert år, inntil du velger å melde deg ut.

Er du usikker på hvilke betingelser som gjelder?
Da finner du dem HER. (Se spesielt punkt 8 om angrerett) 

NB! Det annonserte innholdet i Synlig Business Insider Kursportal og bonuser 
kan endres og/eller slettes på kort varsel.

Dersom Synlig Business legges ned, vil innholdet legges over på Google Drive, og de som benyttet seg av sjansen til livstidsmedlemskap vil fortsette å få innholdet der (det vil da ikke oppdateres).

Når du kjøper medlemskap i Synlig Business Insider, er du innforstått med at det er selve portalen du kjøper tilgang til.
Zoommøtene og annen hjelp og veiledning, f eks i Facebookgruppa, er bonus - og er ikke en del av det ordinære medlemskapet.