Money Magnet Mindset

MasterClass

En av de tingene som virkelig bygger autoritet på nett, er din evne til å tjene penger på businessen

Jeg lærer deg en enkel og nyttig måte å finne dine personlige pengestyrker på, slik at du kan bli en pengemagnet og tjene det du bestemmer deg for. Hver måned. Når du tar i bruk dine spesielle pengestyrker, blir det så mye enklere å drive business på DIN måte.

Insert Video
  • Finn dine PengeArketyper og dermed dine pengestyrker
  • Eliminer begrensende overbevisninger og pengeblokkeringer så de ikke stopper deg
  • Lær å manifestere på en måte som er autentisk og fungerer for deg

Dette vil jeg lære bort i MasterClassen

  • Sacred Money Archetypes - Dine Pengestyrker
  • Hvordan du bruker dine pengestyrker til å tjene penger
  • Hvordan du etablerer det riktige mindsettet for å tjene penger
  • Hva pengeblokkeringer egentlig er og hvor de kommer fra
  • Hvordan du fullstendig eliminerer pengeblokkeringer
  • Hvorfor LoA fungerer nøyaktig slik du vil, og hvordan du kan få det til for deg

Hvis din gamle pengehistorie holder deg tilbake

er det på tide å skrive en ny historie NÅ!

Bli med på Money Magnet Mindset MasterClass nå

Jamie Siv Rognstad

Hei, jeg er Jamie!

Jeg jobber med coacher og eksperter som vil tjene mer penger med en enklere business. Jeg er grunnlegger av Mana Marketing, Din Magnetiske BusinessPower, Premium BusinessLab der jeg lærer bort en metode som gjør at coacher og eksperter kan lykkes med sine egne systemer og slutte å prøve å tilpasse seg andres systemer - mens de tjener gode penger på det.


I årene mine som businessmentor har jeg vært så heldig å bli invitert til å være med i 2 bestselgende amerikanske antologier: Becoming Fearless AF og What every Mompreneur needs to know. Jeg er forfatter av boka Arketypisk deg! skaper av The D.O.N.E. Methodology som viser hvordan du får overflod i livet og businessen. Jeg er kjent for å finne opp begrepet "Stå midt i skoa"  (og bruker det ofte) og "Business kommer innenfra", og kaller meg litt ubeskjedent Norges fremste ekspert på Arketyper.


Jeg er født i Chicago i USA, men flyttet til Norge som ung jente. I 2012 ville jeg sjekke ut landet mitt. HJegun sluttet i en godt betalt jobb, kjøpte en enveis-billett til USA, kjøpte en van og reiste ut i ørkenen alene i tre måneder. På turen besøkte jeg 38 stater, så det meste av USA's ørken, ble overrasket av haglstorm og sandstorm med timers mellomrom og som følge av det bodde jeg hos indianere i Nevada i 4 dager. Deretter kjørte jeg til Encinitas i California der hun startet coachingbusinessen min Coffee&Coaching on the Beach og café-talks på E Street Café.


I dag bor jeg i Oslo, og er opptatt av å inspirere andre coacher og eksperter til å finne sine unike styrker slik at de kan skape en business de elsker og stå ut i markedet med et autentisk brand de tjener godt på. 

Å tjene penger i businessen er essensielt for å kalle det en business. Derfor er det så viktig å finne ut hvordan du kan bli en pengemagnet.

Hvorfor jeg synes det er så viktig 
at kvinner tjener penger?

Når du finner ut hva som gjør deg til en pengemagnet, skaper du en helt ny pengehistorie.

Da føler du deg rolig, avslappet og sikker på at det alltid er nok penger - samme hva.

Da jeg fant mine PengeArketyper og fjernet de usunne overbevisningene, kunne jeg endelig skrive min nye pengehistorie. Jeg begynte å tjene gode penger - og begynte å investere i verdier.

Nå er det din tur

Jamie Siv