Er du helt ny i business?
Eller har du holdt på en stund uten at det tar av?


Du lurer kanskje på hvordan du skal få kunder, hvordan du skal tjene penger - og hvor ble egentlig denne friheten av som alle snakker så varmt om? For alle andre ser det ut som du har alt på stell, men innerst inne er du usikker på hva du skal gjøre for å få dette til å gå rundt.

Bruker du tid på å prøve å kopiere det de har gjort, de som ser ut som de fikser alt?
Tar du alle de gratiskursene du kan finne? Likevel får du det ikke til.

Vet du hva? Det er ikke noe galt med deg. Du er smart. Du kunne gjort det alene. 
Samtidig vet du at med støtte og metoder som funker, vil du gjøre det bedre. Fortere.

Med 6 enkle strategier kan du skape en lukrativ business

Jamie Siv

Du vet at du innerst inne er en Rockstar coach, terapeut, veileder, mentor ekspert, men kommer ikke ordentlig i gang med business og kunder. 

Du kan bygge en business som er innbringende og inspirerende å jobbe med og skape en business du blir forelsket i. Dine styrker og kunnskaper er utgangspunktet og du kan skape noe som er helt i tråd med ditt hjerte og din sjel.

Jeg lærer deg metoden. Du skaper systemene.

I dette kurset får du 12 uker personlig oppfølging og undervisning i gruppe i virtuelt klasserom.

De 6 viktige tingene du må ha på plass
for å starte en smart business

Branding med Arketyper
Hvilke styrker du bruker i businessen din er avgjørende for hvordan bedriften din oppfattes av dine ideelle kunde

Din KundeAvatar
Når du vet nøyaktig hvem din ideelle kunde er, er det mye lettere å komme gjennom med budskapet ditt

Din Magiske Nisje
Når du vet nøyaktig hvem du hjelper med hva og hvordan, skaper du den magien du trenger i din business

SignaturSystem
Med et solid signatursystem, vet du alltid hvor i løpet du er med en kunde og hvordan du skal bringe henne fra problem til resultat

Pakking&Prising
Når du slutter å selge timer for kroner og heller pakker og priser tjenestene dine i logiske pakker, tjener du bedre

Synlighet på nett
Når du lærer å formulere det du vil snakke OM, og tør å snakke om det du er god til, er synlighet enkelt.

Er du coach, terapeut, veileder, ekspert?
I dette kurset får du metoden for å bygge en business fra scratch, så du kan skape magi med dine kunder. Jeg lærer deg de 6 grunnleggende metodene alle bedrifter bygger sin business på
for å vokse og få cashflyt.

SmartStart businessen din. Meld deg på nå.
Kursstart mandag den 12. august kl 11.00 [Q&A på dagtid]
og torsdag den 15. august kl 19.00[Q&A på kveldstid]
Du kan velge, mikse og matche mellom dag og kveld ettersom det passer deg.


Det tilkommer et gebyr når du deler beløpet


Anja Dietrichs

Anja Dietrichs
Veileder for norske bedrifter innen reiselivet som ønsker vekst og utvikling

Siden høst 2014 fram til 2018 deltok jeg på et kurs etter den andre, men fikk det ikke alene til. Da jeg begynte i Momentum SmartStart hos Jamie, fikk jeg endelig satt alt i struktur og i et system og ikke minst etter min personlighet - siste er viktig for meg.

Dessuten fikk jeg mulighet til sparring med henne og andre deltakere istedenfor å studere med videoer alene. Det var personlig oppfølging og samtidig idémyldring. Spørsmålene mine ble besvart med hensyn til mine prosjekter og ikke bare allmengyldig. Jeg fikk oversikt og et system på plass slik at jeg er nå klar til lansering av mine online-produkter og tjenester.

Når jeg nå blir med videre i Momentum Insider medlemsskapsgruppa, er det fordi jeg kan sparre videre prosjektene mine og mulige løsninger i en trygg gruppe og uten å forklare alle mine planer på nytt til en ny coach (og medlemmer).

Rask gjennomgang av ukens modul/Q&A hver mandag/torsdag i 12 uker.

I tillegg får du en lukket Facebookgruppen der jeg svarer på spørsmål,
så du får god individuell oppfølging i gruppa.

Dette får du i de 6 modulene

1

Branding med
Arketyper


Hvem du er som business, og hvordan du skal kommunisere det til markedet

Du definerer hvem DU er som business. Dette gir deg kred i markedet og bidrar til at du skiller deg ut fra alle coachene der ute som driver med akkurat det samme som deg. Vi finner DIN branding-sjel, skriver ditt brandløfte og ditt visuelle uttrykk.

Etter denne modulen har du en komplett brandingmanual som du enten kan bruke selv, eller gi til designeren din når du skal bygge websider, produsere visittkort, logo og andre virkemidler du trenger i businessen. Vi jobber med hele brandingen din, verbalt og visuelt.

2

Din Unike Kunde-
Avatar


Du definerer din målgruppe som du skal bruke til å bygge en innbringende business

ALT du gjør er spisset mot din spesielle målgruppe, og ingen er i tvil om hva du selger til hvem. Når du vet hvem du snakker til, er det mye enklere å skape det riktige budskapet.

Etter denne modulen har du en eller flere gode beskrivelser av hvem det er du kommuniserer med i all din markedsføring. Det sikrer at du får jobbe med din mest attraktive kunde og det vil synes på bankkontoen din også. Når du snakker direkte til din målgruppe, tiltrekker du deg de kundene det er meningen at nettopp du skal jobbe med.

3

Den magiske
nisjen


Du skaper en magisk nisje som gir deg status som ekspert i ditt marked

Med en lukrativ, autentisk nisje, tiltrekker du deg flere av dine absolutte drømmekunder og beholder dem lenger. Denne prosessen er overraskende enkel. Jeg lærer deg hele prosessen. 

Etter denne modulen vet du med en gang om nisjen din er "hot or not". Det blir enkelt for deg å markedsføre det du egentlig gjør. Det blir også enkelt å skrive et budskap som treffer midt i målgruppen din og gir deg status som eksperten i din nisje.

4

Ditt Signatur-System


Du skaper ditt eget system for coachingprogrammer og onlinekurs


Istedenfor å følge andres X trinn til resultatene, skaper du ditt eget system. Med systemet på plass er det ikke lenger så farlig om kunden ikke vet hva de vil coaches på eller dere må ta et skritt tilbake. Du har også oppskriften til hvordan du kan skape dine egne onlinekurs og coachingprogrammer.

Etter denne modulen har du et trygt og sikkert system der du tar kunden din fra utfordring til resultat på din måte. Det blir lett å snakke om tjenestene og programmene dine, og lett å markedsføre til din spesielle yndlingskunde.

5

Pakking&
Prising


Jobb smartere, gi kundene bedre resultater og tjen de pengene du ønsker

Du slutter å selge timer for kroner og begynner å få betalt for resultatene kundene dine oppnår. Har du hørt begrepet "Monetize your Message"? Det er det du lærer i denne modulen.

Etter denne modulen har du skapt innholdet i det du leverer, kategorisert det, fylt pakkene med innhold, gitt dem en super innpakning og selvsagt gitt alt en riktig pris. Få resultater selv på kort og lang sikt. Jeg viser deg hvordan!

6

Innholdskalender


Din autentiske innholdskalender som gjør at du poster unikt innhold og slutter å kopiere andre

Jeg vet ikke hva jeg skal poste i dag" er den store, store greia for de fleste. Med en autentisk innholdskalender trenger du ikke lenger å lure på hva du skal poste. Du VET hva du skal poste, hvor du skal poste det og når. Du slutter å finne opp kruttet hver søndag. Du finner det opp for 90 dager av gangen, i løpet av en liten time.

Jeg lærer deg å legge det inn i et system som gjør at du enkelt finner tilbake til det, og kan snu bunken etter 90 dager, finslipe litt, og levere innhold ut igjen. Easy peasy!

7

Synlighet
på nett


Føl deg trygg og sikker når går live på Facebook eller Instagram

Du kan gå live og føle deg trygg, sikker på deg selv og det du skal snakke om, få kontakt med potensielle kunder og få salg via synlighet på nett.

SmartStart businessen din. Meld deg på nå.
Kursstart mandag den 12. august kl 11.00 [Q&A på dagtid]
og torsdag den 15. august kl 19.00[Q&A på kveldstid]
Du kan velge, mikse og matche mellom dag og kveld ettersom det passer deg.

Det tilkommer et gebyr når du deler beløpet


Hege Nielsen

Hege Nielsen
Avpenningsterapeut, healer og lysarbeider

Utfordringen jeg hadde da jeg startet i Momentum SmartStart, var at jeg trodde jeg visste mye av det skal skulle til for å bygge en business. Jeg ville være med på kurset for å få de siste brikkene på plass. Det viste seg at jeg hadde mye å lære. Det var ikke mye struktur i det jeg hadde gjort, og en del ga jeg bort eller tok for lite betalt. Jeg hadde heller ingen faste planer fremover.

I løpet av kurset har businessen min hatt en enorm utvikling. Jeg har lært å sette alt i system og å velge/velge bort det som hører til i businessen og ikke. Det har vært en prosess som har gitt meg en klarhet i hvilke områder jeg skal bygge opp og satse på. Og det i seg selv er verd hele kurset.

Jeg har nå fått midlene og metodene til å bygge opp businessen min trygt og profesjonelt. Jamie har tatt meg igjennom alle trinnene på en forståelig og sikker måte. Jeg har fått et solid businessfundament jeg kan bygge videre. Det viktigste er at jeg nå vet hvor jeg skal og hva som skal til.

Når jeg nå blir med videre i Momentum Insider medlemsskapsgruppa, er det fordi jeg ikke vil gå glipp av nye moduler, support og gode råd og tips som kommer i gruppen.


Wenche Sellevåg

Wenche Sellevåg
Mindfulnessinstruktør/Yogalærer og Coach

Jamie er tydelig og hjelper mer enn gjerne om du føler det går litt treigt for deg å forstå, og jeg trenger personlig noen ganger forklaring 2-3 ganger før det sitter. Dette gjelder da spesielt det tekniske som trenger litt mer hjernekapasitet. Der er Jamie verdens tålmodigste. Jeg vil gjerne anbefale Jamie på det sterkeste. Hun vil virkelig at alle skal lykkes uansett på hvilket ståsted du befinner deg. Bare prøv så får du selv erfare det. <3

superBonus 1

Sacred Money Archetypes
Pengearketypekurset

Eliminer pengeblokkeringene
Finn DINE pengestyrker
Tjen penger enklere

superBonus 2

ProfittPyramiden

Lær hvordan du skaper gode lead magnets og skaper
gode overganger til betalte programmer, kurs og coaching

SmartStart businessen din. Meld deg på nå.
Kursstart mandag den 12. august kl 11.00 [Q&A på dagtid]
og torsdag den 15. august kl 19.00[Q&A på kveldstid]
Du kan velge, mikse og matche mellom dag og kveld ettersom det passer deg.

Det tilkommer et gebyr når du deler beløpet