Årets julekalender - Luke 23
Mette-Marit Nordby

Bevissthetsmentor og personlig sjelstolk i Business fra sjela

Hei, jeg er Mette-Marit.

Så lenge jeg kan huske har jeg blitt sett på som hun rare som tenker og sier ting motsatt av alle andre. Min utfordring var at jeg ikke klarte forstå hva som var "galt" med meg? Når alle andre sier du er feil, og du ikke forstår hva som er feil med deg, oppleves det ekstrem frustrerende. 

Det som liksom var"galt" er at jeg alltid oppdager sannheter bakenfor etablerte sannheter. Og jeg kan gjøre godt rede for hvorfor de etablerte sannhetene ikke nødvendigvis er den eneste sannheten som er tilgjengelig. Jeg hører rett og slett hva som fremmer og hemme menneskenes sjelsplan. 

For meg oppleves det ikke-fysiske sjelsplan, nesten like fysisk og billedlig  som det fysiske. Men som oftest er sjelsplan motsatt av det vi er opplært til å tror på som sant. SÅ når jeg åpnet munnen var det ikke rart at jeg uttalte det motsatte av det folk var vant med. 

Gjennom min medfødte annerledeshet og som sertifisert EFT og healingterapeut har jeg siden 2007 bistått mange gjennom mitt helhetlige bevissthetskonsept. Business fra sjela.
Som viser deg hva som skjer når din sjelsplan puster deg i nakken og forteller deg at du er en del av en større plan.
At det er helt reelt du er kommet hit for å endre verden, selv om "lille jeg" sier NEEEEI og du føler deg overveldet, rar og annerledes. Du er bare malen for den nye businsessnormalen.

For slik formes faktisk bevissthetsskifte på jorden.
Den større sannheten om deg er: 
Når du lever ut sjelsplan som en unike business ide, formes jorden naturlig til et bedre sted. SÅ når du ser annerledesheten din som din unike verdi, det er da du virkelig skaper magi
Og for å gjøre en forskjell for en bedre verden trenger du anerkjenne at…..
Du ER sjelens handlende organ, til tjeneste for en større plan.