Årets julekalender - Luke 22
Kristin Skjæringrud

Rektor WPskolen

Jeg heter Kristin Skjæringrud, og sammen med Ragnhild Hannoschøck Vea, driver jeg WP Skolen(wpskolen.no).

Interessen for nettsider har jeg hatt i mange år. Det startet med at jeg fikk ansvaret for nettsiden i firmaet jeg jobbet i tidligere. Etter et møte med veggen, valgte jeg å starte for meg selv og begynte å bygge nettsider for kunder.

Jeg oppdaget ganske fort at det var et stort hull i markedet når det gjaldt opplæring. Veldig mange ville drifte nettsidene sine selv. Men selv om jeg satte av dager til opplæring sammen med kunden, så gikk det fort i glemmeboka. Det var først når jeg begynte å lage videoer til hver enkelt kunde at det løsnet.

Rett før jul i 2014 hadde jeg praktisk talt malt meg inn i et hjørne. Jeg var på god vei til å møte veggen for andre gang, og jeg visste jeg måtte gjøre noe drastisk for å unngå det. Jeg valgte å si opp alle faste kunder, og satset 100% på idéen om WordPress kurs på nett.

Det startet med WP Basis, som er et grunnkurs i WordPress. Senere har vi utvidet med WP Bedrift som dekker hvordan man setter opp nettkurs og medlemsportal(og også litt om nettbutikk). I sommer lanserte vi også kurset "Ny nettside på 7 dager". Du kan sjekke det ut HER.

Vi er veldig opptatt av det å ha kontroll og eierskap til egen nettside. Mange sier WordPress er vanskelig, men det trenger ikke være det hvis du følger noen som har gått veien foran deg. Du trenger ikke gå på de samme smellene som vi har gjort 😉

Vi har også en del gratis tips og treninger som vi har samlet på ett sted. Klikk på knappen under for å få tilgang.