Årets julekalender - Luke 12
Connie Henden

Onlineterapeuten

Hei, jeg heter Connie Henden driver Onlineterapeuten.no i tillegg til at jeg har en stasjonær klinikk i Florø.

Jeg har mange terapiformer i min verktøykasse som jeg bruker etter hvilke plager hver enkelt klient har.  Personlig tilpasset behandling for alle. Fokuset mitt er å tenke hele mennesket i en behandling  å finne og fjerne årsaken til plagene og ikke bare gi medisiner for symptomene.  

Jeg startet egen business for 18 år siden og mye har skjedd på den tiden.  Min nysgjerrige natur gjør til at jeg hele tiden er på søken etter flere måter å finne årsaken til at kroppen får plager og problemer. 

Ett tips til å få oversikt over symptomer i kroppen din er å bruke en symptomsjekkliste for matintoleranse.  Der får du oversikt over alle symptomer du har i kroppen men som du kanskje ikke har tenkt har noe med mat eller matintoleranse å gjøre.