Årets julekalender - Luke 10
Katrine Gjærum

Videomarkedsskolen

Jeg heter Katrine Gjærum, og jeg har snart 10 års jubileum siden jeg startet eget firma med videoproduksjon og videomarkedsføring. Jeg har holdt på med alt fra konferansefilming av større eventer, til reklamefilmer til sosiale medier. Mine kunder har vært bl.a. Oslo Handelsstands forening, Social Media Days (Kampanje), Bisnode, CTC Ferrofil, Nordby Maskin, og mange andre.

I 2015 begynte jeg og en samarbeidspartner å tenke på at vi kanskje burde lære gründere og små bedrifter å lage videoer selv. Det var den spede begynnelsen av Videomarkedsskolen. Siden da har konsentrasjonen min gått mer og mer over på Videomarkedsskolen, som i dag tar hele spekteret fra å holde kurs, til videocoaching og til fullskala videoproduksjon og nå også livesendinger for både små og store bedrifter.

Min nøkkelkompetanse er YouTube - men med et totalt markedsføringskonsept med video også til Facebook, Instagram og LinkedIn. Disse går ofte som hånd i hanske med hverandre, noe jeg lærer bort i kurs, og snart medlemsportaler i 2021