5-dagers challenge
31. mai - 4. juni 2021

Er du klar til å...

  • Kickstarte synligheten din på Facebook?
  • Skape systemer som automatiserer businessen din?
  • Tjene penger på all den jobben du legger ned i sosiale medier?
  • Endelig få maksimalt ut av brandet ditt og se resultatene av det - hver dag?

Du kan tjene gode penger på å bli synlig og skape autoritet i Facebookgruppen din
og få lojale kunder uten å bruke en krone på annonsering.

I denne 5-dagers challengen lærer du hvordan du bruker brandet ditt til å skape en synlighet og bygge en magnetisk Facebookgruppe som du tjener penger på

  • Bruk brandet ditt til å tiltrekke deg de riktige kundene
  • Skap en gruppe med engasjerte medlemmer som vil ha resultater
  • Bygg synlighet og autoritet på Facebook uten å blakke deg på annonser
  • Gi mer verdi uten å slite deg ut

Hvorfor trenger du Synlighet og autoritet på sosiale medier?
Og hvorfor er en Facebookgruppe så fantastisk til nettopp dette?

Se hva Linda Cecilie Furulund har å si

Linda Cecilie Furulund

Det å starte opp en FB-gruppe satt langt inne for meg. Jeg trodde det var noe jeg ikke hadde tid til og noe jeg måtte sette på vent til senere. Men så overbeviste Jamie meg om at det var skikkelig smart å knytte til seg folk via en FB-gruppe og at det ikke trengte å ta så mye tid bare planleggingen var god. 


Jeg testet ut med veldig godt resultat på kort tid. Det å ha en kanal som er enkel å kommunisere i til folk jeg vet har interesse av det jeg har å komme med – det er en gave.


- Linda Cecilie Furulund

Kunstgjødsler i Kunstgjødsel


Se hva Mette-Marit Nordby har å si

Mette-Marit Nordby

"Uansett hvor mye du får ut av Facebook siden din, så jobber Facebooks algoritmene mot deg. For Facebook fremmer grupper og ikke sider", sa Jamie.

Da forstod jeg viktigheten av å ha en skikkelig Synlighetsstrategi på FB. Nå skaper jeg min egen gruppe og tar med meg det jeg har lært i Synlig Business om salg på FB lives.


- Mette-Marit Nordby
Sjelstolk i Business fra sjela

Du finner Mette-Marit her


Facebook side


Instagram


Webside


Se hva Connie Henden har å si

Connie Henden

Endelig har jeg en riktig gruppe som fungerer supert for meg, med de riktige kundene og økende egasjement.


Dette fikk jeg til etter at jeg fulgte MasterClass i Synlig Business Medlemsportalen der jeg fikk forståelse av hvordan min gruppe kan fungere for meg.


- Connie Henden
i Onlineterapeuten

Hvem er
Jamie Siv?

Hei, jeg er Jamie!
Jeg er din strateg for magnetisk markedsføring og din største heiagjeng når det gjelder å skape en business du elsker og får suksess med.

Jeg holder kurs i hvordan du bygger en business fra scratch gjennnom solide og profesjonelle businessystemer som er skreddersydd for coacher og andre fagpersoner som jobber med mennesker. Og så jobber jeg med deg som har en del businessystemer på plass, men som trenger mer synlighet på sosiale medier så du kan tiltrekke deg flere av de kundene du virkelig har lyst til å jobbe med.

Gjennom de systemene jeg lærer bort, styrker og trygger jeg deg som er en ambisiøs, profesjonell coach (eller fagpersoner) slik at du får en profittbasert og blomstrende virksomhet. 

Når du bruker de systemene du lærer gjennom metodene mine, eier du ditt eget selvverd, står midt i skoa og tar naturlig din plass i markedet. Dette medfører selvstendighet, frihet og økonomisk uavhengighet.

Facebook Disclaimer


This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.