Når du nailer KundeAvateren din er det enklere å

  • Vite hva kundens utfordring egentlig er
  • Vite hva du skal tilby dem - og når
  • Vite hvilket resultat du kan love
  • Skrive et budskap som kunden relaterer seg til

Din KundeAvatar er den viktigste businesstrategien du har

Med den på plass, er alt annet enklere

Jeg hører ofte:
"ALLE maser om denne målgruppa!

Jeg HAR en målgruppe. Det er kvinner 35+ som vil finne tilbake til seg selv og få et bedre liv!"


Men! dette er jo ikke en målgruppe. Dette er bare et tema. Det sier absolutt NULL om hva din målgruppe trenger, hva de ønsker seg, hva utfordringene deres er eller hva slags resultat de ønsker seg.

Hvordan tenker du at du skal skape et budskap som treffer målgruppa di, lage kurs eller programmer for dem eller sette gode priser hvis du ikke vet nøyaktig hvem du vil jobbe med og hva du kan gjøre for dem?

Er du klar for å skape en KundeAvatar som svarer på

de fleste spørsmålene dine?

Er du klar for å bestemme deg for 
din riktige kunde?

Kr 397,- inkl mva

Prisen gjelder KUN idag!

Kurset har 5 enkle leksjoner som tar deg til

Din lukrative målgruppe

I dette kurset tar jeg deg gjennom fem enkle trinn der du nailer målgruppen din en gang for alle, og skaper en KundeAvatar som gir deg dypere og mye bedre innsikt i hvem du faktisk ønsker å ha som kunder.

Når du kjøper dette kurset, får du også tilgang til min Smartere Business Insider gruppe på Facebook
sammen med alle som tar kurs hos meg. En av dem er Trine Pedersen, og dette sier hun om KundeAvataren

Trine Pedersen

Jubel i HJertet

Nå er det ett år siden jeg skrev min første KundeAvatar i kurset SmartStart med Jamie. Selv før jeg begynte på kurset trodde jeg at jeg hadde en god idé om hvem målgruppen min var. Jeg har tross alt hatt markedsføring på skolen. For lenge siden vel og merke.


Da jeg begynte på kurset i fjor, skjønte jeg at det å skrive KundeAvataren min var viktig. Jeg brukte god tid, og var fornøyd med den. Nå, ett år etterpå vet jeg at jeg ikke gjorde jobben bra nok første gangen. Jeg hadde ikke fulgt den opp, justert, og lirket på plass de små nyansene. Eller kanskje jeg ikke helt forstod dem.

I høst klikket noe på plass, og jeg skrev en helt ny KundeAvatar. Denne gang med en større forståelse av hva og hvordan jeg skal bruke den. Hvordan jeg skal snakke med kunden min, stille spørsmål, snakke til det hun tenker på, men ikke tør si. Det gjør meg mer trygg og fortrolig med det jeg skal prate om, hva jeg kan hjelpe henne med og hvordan.


Jeg har prøvd siden 2012 å få businessen opp å gå. Jeg gir meg bare ikke. Da jeg tok kurset til Jamie høsten 2019, tenkte jeg at nå blir det alvor og penger i kassa. Men… Det er ikke nok å ta kurset. Du må jobbe med det!  Og det er noe som må klikke skikkelig på plass. For meg var det KundeAvataren.


Så et superhot tips til deg: Skriv den KundeAvataren som om alt henger på den!
Jeg lover, alt blir mye lettere for deg når den er klar!

Du treffer Trine her

Hei! Jeg heter Jamie Siv Rognstad og jeg driver Mana Marketing

Jeg jobber med coacher og eksperter som vil bygge en online business de elsker og lykkes med.


Jeg startet businessen min i 2012 og i mange år hadde jeg rett og slett ingen skikkelig målgruppe. Jeg hadde prøvd mange ganger å finne min "drømmekunde", men ga opp hver gang. Jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle lete.


Inntil en dag da det plutselig gikk opp for meg at "Hei!! Du trenger ikke å finne målgruppa! Du må definere den, velge den og bestemme deg for den!

Men så var det hvordan gjøre det....


Med markedsføringsbakgrunn og mange år innen markedsføring og kommunikasjon i store bedrifter, var det ikke så vanskelig. Jeg gikk gjennom prosessen, og naila min riktige kunde. Nå vil jeg lære deg denne enkle metoden også. For enkelt er det!

Er du klar for å bestemme deg for 
din riktige kunde?

Kr 397,- inkl mva

Prisen gjelder KUN idag!

En business du elsker og lykkes med

starter alltid med dine styrker - og en godt beskrevet KundeAvatar

2019 © Mana Marketing - Jamie Siv Rognstad   I   Personvern